Dadel Bonbons
Foodie, Over Eten Enzo, Vegan

Dadel Bonbons

Dadel Bonbons

Ontzettend lekker, van nature zoet, heel makkelijk te maken en ook nog eens heel gezond;
dat zijn deze heerlijke dadel~bonbons! 

En je maakt ze in no~time met slechts 4 ingrediënten!

Boodschappenlijstje:
15 medjooldadels ~ wel even de pitten verwijderen
2 eetlepels ongezoete cacao poeder
1 1/2 eetlepels  kokosrasp
3 eetlepels fijngehakte noten, bijvoorbeeld pistache

koken met Puur van Inge medjool dadels pistache vegan recept

Bereiding:
Mix de dadels in de keukenmachine tot een soort~van gladde brei. Voeg daarna de cacaopoeder toe en meng het verder tot een glad geheel.

Zet het mengsel daarna een klein kwartiertje in de koelkast.

Verkruimel vervolgens de nootjes, zo klein mogelijk, in een schaaltje. Zet daarnaast een schaaltje met de kokosrasp.

Wanneer je het dadel~mengsel uit de koelkast haalt, is het tijd voor het leukste werkje; kneed, lekker met je handen, balletjes van het mengsel. Je zou van de bovenstaande omgeschreven hoeveelheid ongeveer twintig balletjes moeten kunnen kneden.

Rol de balletjes vervolgens door de kokos of door de nootjes en leg ze op een schaaltje. Als je hiermee klaar bent dan zet je het schaaltje met balletjes terug in de koelkast, tot je ze serveert. Ze zijn echt ontzettend lekker, dus ik denk niet dat ze lang in je koelkast zullen blijven staan!

puur van inge vegan recepten kokos dadels pistache

puur van inge

puur van inge vegan recepten

puur van inge vega receptten dadels kokos pistache

Eet smakelijk!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *